Om Gothia Protection Group - [GPG]

GPG ble grunnlagt 1997 for å møte behovet hos eksekutive ledelser, beslutningstakere og eierfamilier med håndtering av risikoer, kriser og andre sikkerhetsrelaterte utfordringer. Med mottoet "Sikkerhet for bedre affærer" har GPG blitt utviklet til en velrenommert strategisk partner for mange av deres oppdragsgivere, hvilket har ledet til omfattende erfaring av internasjonelle oppdrag.  GPG bistår årlig, sammen med etablerte samarbeidspartnere, sine oppdragsgivere over alle kontinenter.

GPG har spesialisert seg på å levere tjenester med absolutt kvalitet som kjennetegn, tilpasset etter oppdragsgivernes unike behov gjennom egenutviklede risikohåndteringskonsept. Videre tilbyr GPG også beskyttelses- og sikkerhetskurs.

GPG har sin base i Norden, med en høy grad av beredskap for å kunne hjelpe sine oppdragsgivere raskt. Med hovedkontoret på Göteborgs internasjonelle flyplass, og med kontor i Stockholm, Helsinfors og Oslo, samt lokale ressurser i Danmark, kan GPG tilby assistanse i de fleste Europeiske storbyer innen noen få timer. Uansettt om vi bruker eget personale eller lokale ressurser er hvert enkelt oppdrag ledet og kvalitetssikret av en prosjektleder fra GPG. Som tjenesteleverandør til flere internasjonelle klienter, i Norden og ute i verden, er GPGs metodologi å bruke lokale ressurser med nasjonell kunnskap kombinert med spesialister innenfor sitt kunnskapsområde.

GPG har alle relevante tillatelser og auktorisasjoner for sikkerhetsoperasjoner, inklusive livvakts- og personbeskyttelsessoppdrag.  GPG er også en godkjent leverantør til FN og har SIA-lisensiert personale for å kunne arbeide i for eksempel England.

Siden 2018 er Gothia Protection Group en del av Tempest Security AB (Publ)

 

 

Nøl ikke med å kontakte oss om dere har spørsmål om vår virksomhet -

vi hjelper deg!

 

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler .