Tjenestegjøring for Gothia Protection Group

Gothia Protection Group [GPG] er en unik organisasjon. Det som skiller oss fra andre er ikke bare de oppdrag vi håndterer, men også bredden på de personelle bakgrunnene og de erfaringer som organisasjonen har. Vi innser at vår fremgang bygger på åt rekruttere og beholde kompetente medarbeidere gjennom å stimulere deres kreativitet og utvikling.

Flekkfri vandel

GPG stiller høye krav på sikkerhets- og bevissthet på sekretesse hos sine medarbeidere. For å kunne arbeide hos GPG må du være ustraffet. Dette fordi alle stillinger er plasserte i sikkerhetsklasse, hvilket betyr at prøving av sikkerhet med registerkontroll automatisk kommer til å gjennomføres før ansettelse. Prøving av sikkerhet gjennomføres i overensstemmelse med lov og intern policy.

Vi søker

Fremgangsrike søkende har normalt sett en politi-, militær-, akademisk- eller solid privat sikkerhetsbakgrunn i kombinasjon med spesifikk kunnskap innen det arbeidsområde søknaden er til. Naturligvis representerer hver enkelt stilling et varierende behov av erfaringer og kvalifikasjioner. Vår rekruttering skjer i hovedsak fra vår database for søknader til GPG. Her har vi mulighet til å søke etter de unike egenskaper som kan være nødvendige i forbindelse med et oppdrag, noe som for eksempel ikke er mulig på samme måte om vi får et CV sendt til oss. Det kan for eksempel handle om språkkunnskaper, spesifikk erfaring, geografisk plassering eller profesjonell kompetanse.

Om dere er interesserte i å finnes med i vår database, vær vennlig skap en profil på vår rekrutteringsside. Siden 2018 er Gothia Protection Group en del av Tempest Security AB (Publ)

Gjennom å bruke ovenstående adresse godkjenner du i følge Lov om behandling av personopplysninger at informasjonen og opplyste data får lagres, spares og bearbeides i GPGs database.

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler .