GPG OnCall

Din trygghet – vår oppgave

GPG OnCall er en tjeneste der abonnenten, mot en månedlig kostnad, har tilgang til full sikkerhetssupport. Vi er aldri lengre bort enn nærmeste telefon, og svarer alltid når du ringer. Abonnementet er alltid tilpasset etter deres behov, og omfatter også dine nærmeste.

Rådgivning per telefon 24/7 hele året

I abonnementet inngår fri rådgivning per telefon med din personlige rådgiver. Via vår telefonvakt kan du også nå våre spesialiserte rådgivere, som konsulterer deg i forskjellige typer av sikkerhetsspørsmål av privat eller yrkesmessig natur når helst du trenger det. Du trenger aldri å tenke på at det er helg eller at du befinner deg i en annen tidssone. Vi er her når du trenger oss.

Tilpasset sikkerhetsplan

I forbindelse med tegning av abonnementet gjøres en behovstilpasset gjennomgang av deres sikkerhet. Dette resulterer i en tilpasset sikkerhetsplan som omfatter deg og dine nærmeste, for eksempel kollegaer og familie.

Fullstendig sikkerhetsressurs, prioritert for deg

Som abonnent har du alltid fortrinnsrett og prioritert assistanse. Det kan gjelde alt fra håndtering av en hendelse til fjernovervåkning, etterforskning og krisestøtte med rådgivning.

Om dere har spørsmål om GPG On Call, nøl ikke med å kontakte oss per telefon, eller send en e-post til info@gothiaprotection.se.

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler .